Ons aanbod

Ons aanbod

Lingerie & sleepwear

Zowel basisondergoed als modieuze dames- en herenlingerie van merken zoals Schiesser, Mey, Sapph en After Eden als speelse en kleurrijke sleepwear voor het hele gezin van Woody en Massana.

Beachwear

In ons uitgebreid aanbod vindt u voor elke individuele smaak een model. Merken als Moontide, Cyell, Piha, Sapph, Ligna d’Ore, ... verzekeren u van draagcomfort en een trendy look.

Woody biedt kleurrijke pyjama’s, homewear, kamerjassen, boots, dekbedovertrekken, kussens, knuffels, ... aan voor de hele familie. Broer, zus en ouders, iedereen vindt hier iets naar zijn of haar smaak. Speels en kleurrijk!

Schiesser en Mey zijn onze ‘huismerken’ wanneer het gaat om basisondergoed. Kwaliteit en pasvorm staan centraal. Tijdloos ondergoed in traditionele kleuren is een garantie voor degelijkheid en vertrouwen. De collecties zijn snel bij te bestellen.

Mey heeft het ideale naadloze ondergoed in hipster en boxer. Onze meest gekozen kleuren zijn rood, zwart en huidskleur. Ideale pasvorm en ondersteuning van BH, met of zonder straps. Ook de gewone slip in alle hoogtes in zwart en wit is verkrijgbaar en altijd snel bij te bestellen.

HOM specialiseert zich al 40 jaar in ondergoed en pyjama’s voor de moderne man. Draagcomfort, hoogstaande kwaliteit, design en fashion zijn de kernwoorden in deze collectie. Optimaal draagcomfort voor zowel boxers, slips, strings of sleepwear. Ook een heel uitgebreide en kleurrijke beachcollectie beschikbaar.

Enkele merken

  • cyell logo
  • lingadore logo
  • hom logo